Keukeninstallatie van Veox Keukens bij Utrecht
Keukeninstallatie van Veox Keukens bij Utrecht
Veox Keukens Utrecht
Nieuwe keuken van Veox Keukens bij Utrecht
Veox Keukens Utrecht
Nieuwe keuken van Veox Keukens bij Utrecht
Nieuwe keuken van Veox Keukens bij Utrecht

Het kookparadijs van Veox Keukens in Utrecht

Koken is leuker in een keuken waar je warm van wordt. Een keuken is persoonlijk daarom biedt Veox Keukens een enorme keus aan keukens in alle stijlen. Van designkeukens en moderne keukens tot eenvoudige keukens of landelijke keukens. De uitstraling van de keuken robuust, nostalgisch of een greeploze keuken. Of opzoek naar een kookeiland. Eén ding is zeker: wat je smaak ook is, Veox Keukens heeft jouw droomkeuken!

 

Geplaatste keukens

Design

Design keukens strakke vormen en lijnen. De nieuwste ontwikkelingen en trends in dit type keuken. Doormiddel van materiaal, kleuren, afwerking en inbouwapparatuur te combineren creëert je zo de unieke desgin keuken.

 

 

Eenvoud

Eenvoudige keukens in verschillende kleuren en maten en met veel ruimte voor jouw persoonlijke wensen. De eenvoud zit niet alleen in de uitvoering, maar ook in de scherpe prijs.
 

 

Modern

Moderne keukens dan zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoogglans afwerking en de keukenfronten greeploos. Tegenwoordig krijgt de moderne keuken een nieuwe betekenis door de verscheidenheid aan materiaal en kleuren.
 

Landelijk

Landelijke keukens met een knipoog naar het verleden, met het karakter van nostalgische keukenfronten en keukengrepen en helemaal uitgevoerd in de stijl van nu.


 

De smaak te pakken? Kom langs in onze showroom.