Keukendesign en installatie van je keuken: alles in eigen beheer bij Veox Keukens

Contact

Veox Keukens voert alles in eigen beheer uit. Vanaf het eerste bezoek tot en met de montage, oplevering en nazorg is er één aanspreekpunt. Samen wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin jouw wensen vertaald worden.  De voorkeur voor een keukendesign is persoonlijk en daarom biedt Veox Keukens een enorme keuze aan keukens in alle stijlen. Van designkeukens en moderne keukens tot eenvoudige keukens of landelijke keukens. Een industriële of mat zwarte keuken, robuuste of nostalgische uitstraling, een greeploze keuken of een kookeiland. Eén ding is zeker: wat je smaak ook is, Veox Keukens heeft jouw droomkeuken!

DESIGNKEUKENS

Designkeukens hebben strakke vormen en lijnen. De nieuwste ontwikkelingen en trends zie je in dit type keuken terugkomen. Door materiaal, kleuren, afwerking en inbouwapparatuur te combineren creëer je een uniek keukendesign.

MODERNE KEUKENS

Moderne keukens hebben eindeloze mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoogglans afwerking en greeploze keukenfronten. Tegenwoordig krijgt de moderne keuken een nieuwe betekenis door de verscheidenheid aan materiaal en kleuren.

EENVOUDIGE KEUKENS

Eenvoudige keukens zijn er in verschillende kleuren en maten. Er is veel ruimte voor jouw persoonlijke wensen. De eenvoud zit niet alleen in de uitvoering maar ook in de scherpe prijs.

LANDELIJKE KEUKENS

Landelijke keukens geven een knipoog naar het verleden. Met het karakter van nostalgische keukenfronten en keukengrepen worden ze helemaal uitgevoerd in de stijl van nu.

KEUKENDESIGN EN MONTAGE VAN DE KEUKENS

Veox Keukens biedt  een totaalconcept. Dit betekent dat je naast het realiseren van het totale ontwerp van je keuken ook bij ons terecht kunt voor vrijstaand - en  inbouwapparatuur, keukenwerkbladen, spoelbakken en keukenfronten op maat. Natuurlijk verzorgt Veox Keukens ook graag de montage van de keuken. Wij verzorgen de totale installatie, van het demonteren van de oude keuken, het verleggen van leidingwerk en het stucen van de wanden tot het plaatsen van de keuken zelf. Zo heb jij er geen omkijken naar. Het enige wat je hoef te doen is bedenken wat voor lekkers je straks allemaal gaat bereiden in jouw droomkeuken.