Het kookparadijs van Veox Keukens in De Meern

Contact

Koken is leuker in een keuken waar je warm van wordt. De voorkeur voor een keukendesign is persoonlijk en daarom biedt Veox Keukens een enorme keuze aan keukens in alle stijlen. Van designkeukens en moderne keukens tot eenvoudige keukens of landelijke keukens. Een robuuste of nostalgische uitstraling, een greeploze keuken of een kookeiland. Eén ding is zeker: wat je smaak ook is, Veox Keukens heeft jouw droomkeuken!

UITVERKOOP SHOWROOMKEUKENS

DESIGNKEUKENS

Designkeukens hebben strakke vormen en lijnen. De nieuwste ontwikkelingen en trends zie je in dit type keuken terugkomen. Door materiaal, kleuren, afwerking en inbouwapparatuur te combineren creëer je een uniek keukendesign.

MODERNE KEUKENS

Moderne keukens hebben eindeloze mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoogglans afwerking en greeploze keukenfronten. Tegenwoordig krijgt de moderne keuken een nieuwe betekenis door de verscheidenheid aan materiaal en kleuren.

EENVOUDIGE KEUKENS

Eenvoudige keukens zijn er in verschillende kleuren en maten. Er is veel ruimte voor jouw persoonlijke wensen. De eenvoud zit niet alleen in de uitvoering maar ook in de scherpe prijs.

LANDELIJKE KEUKENS

Landelijke keukens geven een knipoog naar het verleden. Met het karakter van nostalgische keukenfronten en keukengrepen worden ze helemaal uitgevoerd in de stijl van nu.