Inspiratie en desgin bij Veox Keukens

Contact

Veox Keukens kijkt naar de toekomst. Volgt de unieke en actuele keukentrends. De design mat zwarte keuken en vingertastvrij "het nieuwe wit" combineren met hout waarvan de nerven duidelijk zichtbaar zijn met een oogstrelend designkeukenblad van Fenix vingertastvrij met een extreem mat uiterlijk en massieve uitstraling. Of een blikvanger in de keuken een vrijstaande koelkast van rvs look of retrodesign. Afzuigkap maar dan anders een eyecatchers: een stoer mat zwart frame ...…. met afzuiging of afzuiging met een trendy lampenkap eventueel met leer bekleed eenvoudig en verrassend uitstraling boven het kookeiland. Koken voor het raam, onder een schuine wand, een kookeiland met de nieuwe innovatie van afzuiging en inductiekookplaat in één voor het stijlvol koken. Ontdek de Home Connect App waarmee u al uw op wifi aangesloten apparatuur kunt bedienen bijvoorbeeld u oven en koffieautomaat. Het gemak van de toekomst. De nieuwe vrijheid tijdens het koken. Met freeInduction van Siemens zet je pannen neer waar je maar wilt, zonder de specifieke beperking van een tevoren gedefinieerde kookzones. De inductiekookplaat detecteert automatisch het aantal, de grootte en de positie van je pannen en verhit precies waar dat nodig is. De inductoren worden alleen geactiveerd als ze nodig zijn, wat de freeInduction kookplaat tot de meest flexibele kookplaat ooit maakt.WAVE DESIGN

De afzuigkap maar dan anders een eyecatcher: een stoer mat zwart frame met afzuiging. Tevens in RVS of RAL kleur naar keuze, met de volgende afmetingen 240 cm, 270 cm en 300 cm lang.    


WAVE TRENDY LAMPKAP                     MET AFZUIGING

Afzuiging met een trendy lampenkap, eventueel met leer bekleed. Het is een lamp én afzuigkap ineen! Met dit pronkstuk gaat schoonheid en gebruiksgemak uitstekend samengaan. De afzuiglamp mag gezien worden. Schitterend mooi voor boven u kookeiland. Met oog voor esthetiek en fraai lichtval. De ideale afstand tussen kookplaat en afzuiging zorgt ervoor dat geuren geen enkele kans krijgen zich te verspreiden. 

WAVE DESIGN

NEFF

NEFF behoort tot de absolute wereldtop in de keukentechniek. De Slide&Hide® ovendeur van NEFF kom je nergens anders tegen. De ovendeur verdwijnt in zijn geheel onder de oven, zonder hierbij in te leveren op de oveninhoud van 71 liter, even groot als een traditionele oven. Ergonomie en comfort de deurgreep draait met je hand en een comfortabele sluiting van de ovendeur het schuift en sluit geruisloos.    

BORETTI INDUCTIEFORNUIS 

Het Boretti inductiefornuis geïnspireerd door de Italiaanse keuken design, kwaliteit en functionaliteit zijn deze uiterst stijlvolle fornuizen.  Het  fornuis met het gemak van de oven en inductiekookplaat. 

BORETTI

PANORAMA NOVY

De panorama Novy inductie kookplaat met semi-transparante afzuigtoren verdwijnt onzichtbaar in de kookplaat. De panoramische kookplaat heeft vier kookzones naast elkaar. Het discreet, elegant en minimalistische design van de inductie kookplaat door de combinatie van zwart opaak glas de beperkte aanduidingen op de het oppervlak wordt deze perfect geïntegreerd in het werkblad. Pas wanneer de kookplaat wordt aangezet, komt deze tot leven via automatische pandetectie.

NOVY

SIEMENS HOME CONNECT

Ontdek de Home Connect App waarmee u al uw, op wifi aangesloten, apparatuur van Siemens met één app en een gebruiksvriendelijke interface eenvoudig kunt bedienen. Het koken met de oven op hoog niveau kan zo makkelijk zijn: Bekijk de ruime keuze aan heerlijke recepten in uw Home Connect App. Zodra u uw favoriete recept heeft gekozen, kunt u de ideale instellingen direct naar uw oven sturen. U kunt de oven zelfs via de app laten voorverwarmen. Het kopje koffie "Siemens" laat je genieten van vers bereide latte, cappuccino en espresso. Met hulp van de Coffee Playlist van Home Connect kun jij je koffiewensen nu zelfs invoeren en opdracht geven de bonen vers te malen en de koffie te zetten. Het enige dat jij hoeft te doen, is ervoor zorgen dat er een kopje klaarstaat onder de automaat. 

SIEMENS HOME CONNECT

SIEMENS 

De nieuwe vrijheid tijdens het koken. Met freeInduction van Siemens zet je pannen neer waar je maar wilt, zonder de specifieke beperking van een tevoren gedefinieerde kookzones.  De inductiekookplaat detecteert automatisch het aantal, de grootte en de positie van je pannen en verhit precies waar dat nodig is. De inductoren worden alleen geactiveerd als ze nodig zijn, wat de freeInduction kookplaat tot de meest flexibele kookplaat ooit maakt.